Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Jij hebt ook vast wel eens last van droge lippen, handen of andere plekken. En wil jij een oplossing die 100% natuurlijk is? Dan is de multi Use Butter de 100% natuurlijke oplossing voor veel problemen. De Multi Use Butter is een butter die voor 95 % uit seabutter bestaat en 5 % koudgeperste oliënmix: zoete amandel, druivenpit, avocado en jojobaolie en etherische olie. Alles is uiteraard 100% natuurzuiver en biologisch. Dit is jouw oplossing voor deze problemen!

Als je het mij vraagt heb je deze butter overal nodig. Vooral nu dat het weer kouder wordt. De verwarming in huis gaat aan, maar je huid heeft het zwaar te voorduren. De droge, schrale en vochtarme huid ligt op de loer. Vooral je gelaat, lippen en handen hebben veel extra liefde nodig! Gelukkig heeft Botanical Beauty daar een heerlijke butter voor in verschillende geuren.

Je kan kiezen uit de geuren: Roos, Lavendel, Eucalyptus-mint, Calendula-mandarijn en Calendula-rijstekiem. Ze hebben allemaal hun eigen sterke eigenschappen en makkelijk in gebruik.

De structuur van de butter kan soms wat korrelig zijn. Het bewijs dat de producten van Botanical Beauty 100% natuurzuiver zijn. De kwaliteit van de sheanoot, een van de hoofdingrediënten, is namelijk door ons niet te beïnvloeden. Zo zijn de temperatuur bij de productie en de oogst van de sheanoot van groot belang. Hierdoor is het niet altijd mogelijk in het productieproces een consequente consistentie te bereiken. We streven dat wel na. Zowel de ingrediënten als de werking van de butter is nog steeds hetzelfde.

Waar kan ik deze multi use butter voor gebruiken? Als lippenbalsem, bodylotion, hand-, voet- en nagelriemcrème, aftersun, masker of bij het scheren. Ook super heilzaam bij littekens en plekjes. Het heet niet voor niets ‘Multi Use’. Deze multi use butter is de 100 % natuurlijk oplossing voor veel problemen!

Ben je nieuwgierig geworden en wil je hem uitproberen? Stuur mij dan gauw een berichtje!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]
error: Content is protected !!