Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Dit zou eigenlijk wel mogelijk moeten zijn. Wist jij dat 60 % van alles wat jij op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt? Wist jij ook dat in heel veel producten aardolie zit verwerkt? Eetsmakelijk. Het restproduct van aardolie is namelijk vaseline of parafine. Vanaf nu smeer je je lippen waarschijnlijk niet meer zo snel in met vaseline. Ik hoor je denken: ‘Waarom gebruiken cosmeticabedrijven dit dan in hun producten. Dit gebruiken ze omdat het de crèmes voller laat voelen. Ook komt het restproduct van aardolie ten goede aan de houdbaarheid van het product. En het is een goedkope aanvulling van een product. Dus daarom moet je overstappen naar natuurzuivere cosmetica!

Het restproduct van aardolie, ook wel vaseline of parafine, tast het biologisch evenwicht van de huid aan. Nu zul je denken: ‘Wat is het biologisch evenwicht van de huid?’ Het biologisch evenwicht van de huid is erg belangrijk. Deze bestaat uit de zuurgraad, het vetmantel en de natuurlijke bacteriën. Als je producten gebruikt met parafine of vaseline erin, word er een vetlaagje op de huid gesmeerd. Hierdoor smeer je de poriën van je huid dicht en worden de natuurlijke vetten afgebroken. Daardoor komt dat droge trekkerige gevoel naar boven. Jij gaat denken dat je dat potje aardolie weer nodig hebt. En ja hoor, een nieuwe verslaving is geboren! De parafineverslaving.

Ingrediëntenlijst

Kijk maar eens achterop je potje crème of lippenbalsem. Welke ingrediënten tref jij aan? Tref je parafine, paraffinum of vaseline aan? Dan weet je vanaf nu wat er met je huid aan de hand is. Wil je meer hierover weten? Neem eens een kijkje op de website van Botanical Beauty. Daar vind je een ‘foute stoffen lijst’ Zie: www.botanicalbeauty.nl/100-Natural.html

Afkicken maar…

Stel, je wilt vanaf nu alleen nog maar natuurzuivere cosmetica producten gebruiken. Is je huid dan in een keer weer helemaal goed? Nee, helaas is dit niet het geval. De huid moet letterlijk afkicken van de synthetische stoffen die in de crèmes zaten. Maar het kan zeker goed komen, houd vol! Het enige juiste antwoord hierop is: Blijven smeren met natuurzuivere cosmetica! Geef je huid de tijd om aan de natuurzuivere producten te wennen. De eerste maand kan je huid nog wat onprettig aanvoelen. Er kunnen zelfs puistjes komen. Na ongeveer een maand zal je zien dat jouw huid je beloont. Je huid zit er dan namelijk fantastisch uit!

Dus wil jij een mooie huid zonder al die chemische ingrediënten? En de overstap maken naar natuurzuivere cosmetica? Plan dan een afspraak in bij mij. Samen zullen wij ervoor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen!

Contact

Plan online een afspraak in of als je nog meer informatie nodig hebt stuur een e-mail naar info@pedicuresalonjanice.nl of neem telefonisch contact op: 06-81476111

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]
error: Content is protected !!