Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse kun je kiezen uit verschillende behandelingen. De producten die ik tijdens de behandelingen gebruik zijn van het merk Botanical Beauty. Dit zijn producten die 100% natuurzuiver en biologisch zijn. Botanical Beauty is voor elke huidtype, maar speciaal voor huidproblemen zoals kloven, mycose nagels, psoriasis en eczeem. De producten zijn puur waardoor de huid direct aan het werk wordt gezet. Botanical Beauty is een merk dat in Nederland op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Een simpele vuistregel is: “Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren”.

De verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen zijn:

Pedicure behandeling Basis € 35,00

Voetenbad, teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten en een korte voetmassage met verzorgende voeten crème.
Duur: 45 min
Iedere 15 min extra is € 5,- ( Als tijdens de behandeling blijkt dat er meer werk nodig is, dan gaat dit altijd in overleg. )

Pedicure behandeling basis + plaatsen gellak
€ 45,00

Teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten en een korte voetmassage. + het plaatsen van gellak
Duur: 115 min
Iedere 15 min extra is € 5,- ( Als tijdens de behandeling blijkt dat er meer werk nodig is, dan gaat dit altijd in overleg. )

Pedicure behandeling Luxe
€ 55,00

Voetenbad, teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten, een heerlijke voetpakking voor extra verzorging en een heerlijke voetmassage.
Duur: 60 min.
Iedere 15 min extra is € 5,- ( Als tijdens de behandeling blijkt dat er meer werk nodig is, dan gaat dit altijd in overleg. )

Ontspannende voetbehandeling
€ 27,50

Een heerlijk voetenbad, scrubben van de voeten, een heerlijke voetpakking voor extra verzorging van de voeten, een heerlijke voet massage.
Duur: 25 min.

Nagelreparatie met Sculpture clear gel
vanaf: € 17,50

Het repareren van een aangetaste schimmel en/of kalknagel of ingroeiende nagel. Altijd i.c.m een basis pedicure behandeling.
Elke extra teennagel is € 5,- per reparatie.

Gellak
€ 32,50

Gellak voor op de teennagels, deze blijft voor 6 weken mooi op de teennagels zitten. Keuze uit diverse kleuren of een French manicure. I.c.m een pedicure basis behandeling € 10,-

Wil je een behandeling inplannen bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse? Dan kan dat via de online agenda, dit is de groene knop links onderin je beeldscherm of via de info@pedicuresalonjanice.nl of bel/app naar 06-81476111

[instagram-feed]
error: Content is protected !!