Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Hallo iedereen, laat ik mij eerst eens wat over mij vertellen. Ik ben Janice van het Ende en ik ben geboren op 30 juni 1996 te Zwolle. Op 1 september 2020 heb ik mijn Pedicure- & Schoonheidssalon Janice geopend in Spijkenisse. Aan de Snoekenveen 153 waar ik samenwoon met mijn vriend.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald voor schoonheidsspecialist niveau 4 aan het Deltion College te Zwolle, daarna ben ik gelijk door gegaan voor mijn pedicure opleiding niveau 3, deze heb ik behaald in 2016 aan de Noord Nederlandse Academie te Zwolle. Voor alsnog ben ik geen medische pedicure wie weet is dat iets voor de toekomst!

Ik heb een tijd andere werkzaamheden gedaan. Maar ik kwam er toch achter dat mijn hart ligt bij het pedicuren en het geven van schoonheidsbehandelingen. Ik geniet ervan om de gewenste resultaten te behalen, zodat jij daar gelukkiger van wordt!

Het merk dat ik in mijn salon gebruik is Botanical Beauty. Dit is een merk van Nederlandse bodem, geheel op natuurlijke basis. En is heilzaam bij verschillende huidaandoeningen.

Heb jij bijvoorbeeld last van: acne, eczeem, psoriasis, schimmelnagels of ingroeiende nagels? Dan ben je bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse op het juiste adres. Ik zal je deskundig advies geven en samen kunnen we dit oplossen!

Ik zou jou graag nog veel meer over mezelf willen vertellen, maar ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar de verhalen die jij te vertellen hebt. Kom snel langs in mijn salon voor een heerlijke pedicure – of schoonheidsbehandeling!

En wilt u altijd en overal op de hoogte blijven van Pedicure- & Schoonheidssalon Janice voeg mij dan toe op Instagram of op Facebook.

[instagram-feed]
error: Content is protected !!