Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Heb jij in deze tijd ook zo’n last van stress? Logisch, want iedereen ervaart wel eens stress en met name in deze gekke tijden. Maar wist jij dat stress ervoor kan zorgen dat je immuunsysteem verminderd? Waardoor je dus sneller ziek kunt worden? Dat iets wel het laatste wat je wilt natuurlijk. In deze blog ga ik jou vertellen hoe je stress kunt verminderen door dode zee zout te gebruiken!

Het is altijd belangrijk om je ontspanning te krijgen, bijvoorbeeld om een extra rondje te lopen in het park, te gaan sporten, een puzzel te maken of juist te gaan haken. Een pedicure– of schoonheidsbehandeling kunnen deze ontspanning ook bieden. Voor welke optie kies jij?

De behandeling

Elke behandeling start ik, wanneer je dit fijn vindt, met een voetenbad van dode zee zout. Het dode zeezout onderscheidt zich van het ‘gewone’ keukenzout door de rijke hoeveelheid aan magnesium en de grote hoeveelheid aan sporenelementen. Het bevat meer dan veertig verschillende mineralen die elke weer een specifieke werking hebben. Vooral het magnesium die het dode zee zout bevat, zorgt ervoor dat de huis soepel en vitaal wordt. Het magnesium zorgt er ook voor dat je totaal ontspant, kalmeert en dat je weer ‘terug in je lijft komt’.

Nog een leuk feitje is dat de pH-waarde van het dode zee zout gelijk is aan de pH-waarde van het vruchtwater in de baarmoeder. Het lichaam herkent dit dus gelijk en zal zich direct helemaal ontspannen.

Dode zee zout bij verschillende aandoeningen

Wanneer je een voetenbad aanmaakt met een hoge concentratie met het dode zee zout verlicht het ook de klachten bij ernstige huidaandoeningen, reuma, kalknagels en chronische ontstekingen. Daarnaast vermindert het dode zee zout oedemen vochtophopingen, verbetert het de werking van de schildklier en stimuleer het de uitscheiding van vetzuren uit het vetweefsel. Ook stimuleert het dode zee zout de bloedcirculatie, de huidstofwisseling en werkt het mee aan het herstel van eczeem, psoriasis, kloven, wratjes en voetschimmel. Het werkt dus vele malen sterker dan het ‘gewone’ keukenzout.

Het dode zee zout heeft dus heel veel goede eigenschappen. Daardoor heeft Botanical Beauty nog veel meer producten met het dode zeezout erin. Voorbeelden hiervan zijn: Face scrub, body scrub, dode zeewater en dode zee modder. Alle producten hebben hierdoor de mooie eigenschappen in zich.

Heb je nog vragen over het dode zee zout, of over de behandelingen neem contact op met mij. info@pedicuresalonjanice.nl of 06-81476111

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!