Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Dermawhattus? Dermaplaning is de behandeling als je opzoek bent naar een natuurlijke anti-ageing zonder botox en andere chemische stoffen. De behandeling is geheel pijnloos en geeft een frisse gezonde glow aan de huid. Pigmentvlekken en littekentjes worden minder zichtbaar en zeg maar dag tegen de fijne lijntjes! Win-win-win als je het mij vraagt!

Op internet zie je veel ‘goedkope’ opties om deze behandeling zelf thuis uit te voeren maar dit is absoluut aan te raden. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een superscherp mesje om het juiste effect te behalen. Met een bot mesje maak je de huid meer kapot dan dat je het goed doet. En dan heb ik het nog niet eens over de lelijke wonden die je kan maken als het wel verkeerd gaat! Laat dit soort behandelingen altijd over aan een professional.

Het resultaat?

  • een prachtige glow
  • een super zachte huid
  • fijne lijntjes verminderen
  • pigmentvlekjes kunnen doelgericht aangepakt worden
  • de producten nadien worden voor 60 % beter opgenomen
  • make-up zit nadien nog mooier

Dermaplaning zorgt voor een natuurlijke anti ageing in combinatie met de juiste producten voor thuis die ervoor zorgen dat je huid optimaal straalt! De fijne lijntjes, littekentjes en pigmentvlekjes worden minder. Je kan de behandeling eenmalig uitvoeren of in kuur verband voor een hogere intensiteit. Dit kunnen we altijd bespreken in de salon.

Producten die je bij deze behandeling echt een musthave zijn: dode zee zout water, multi use olie, de facelifting masker en het antioxidanten serum. Na een dermaplaning afspraak heb je zoals je dat noemt weining cooldown tijd nodig. Dit wil zeggen dat je huid na de behandeling bijna niet rood blijft. Je kan gelijk genieten van de gezonde glow. Wel is het aan te raden om de eerst volgende dagen volledige zon te vermijden en SPF te gebruiken.

Wil je meer weten over dermaplaning de natuurlijke anti ageing of ben je helemaal enthousiast gemaakt? Maak dan snel een afspraak bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]
error: Content is protected !!