Wat leuk dat je een kijkje neemt in de webshop van Pedicure- & Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse. Deze webshop staat vol met 100 % natuurlijke huidverzorging van Botanical Beauty die ook gebruikt worden tijdens de pedicure- & schoonheidsbehandelingen.

Waarom zou je nou eigenlijk kiezen voor natuurlijke huidverzorging? Wist jij dat 60 % van alles wat jij op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt! Dat is even schrikken hè! Iedere dag ben jij bewust bezig met gezond eten, genoeg bewegen maar je smeert alles maar zo op je huid! Niet meer doen!

Bij Botanical Beauty is niet voor niks het motto: ‘if you can’t eat it, don’t put it on your skin’. Hier sta ik volledig achter! Weg met al die chemisch producten en weer terug naar de basis.

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Onze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt. Op het familielandgoed ontwikkelen we de natuurlijke huidverzorging. Voor elk huidtype, maar ook speciaal voor huidproblemen als eczeem, acné en psoriasis.

Wil jij gaan beginnen met natuurlijke huidverzorging maar weet jij niet waar je moet beginnen? Ik help je graag bij het maken van een keuze! Stuur mij een berichtje op whatsapp 06-81476111 of een e-mail naar info@pedicuresalonjanice.nl

Je kan natuurlijk ook gewoon een behandeling of een adviesgesprek bij mij inplannen. Dan kom je gewoon bij mij in de salon en kun je alle producten uittesten, voelen en ruiken. En kan ik jou en je huid helemaal goed helpen. Mijn salon bevindt zicht aan de Snoekenveen 153 in Spijkenisse.

Resultaat 1–16 van de 47 resultaten wordt getoond