Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse maak ik tijdens de gezichtsbehandeling gebruik van Botanical Beauty. Dit zijn producten die 100% natuurzuiver, duurzaam en biologisch zijn. Botanical Beauty is een merk dat in Nederland op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Een simpele vuistregel is: “Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren”.

De verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen zijn:

NIEUW:

Anti-ageing behandeling met bindweefsel massage
€ 95,-

Deze heerlijke behandeling geeft je huid een enorme oppepper. Deze behandeling start met een openingsritueel die bestaat uit een massage van de lymfe. Dit voert de afvalstoffen af. Daarna wordt de huid gereinigd en een heerlijke face scrub met dode zee zout. En dan sluiten we af met een heerlijke stimulerende bindweefsel en lifting massage. Hierdoor wordt de huid verstevigd en extra doorbloed. En fijne lijntjes zijn verleden tijd! Deze behandeling kan ook in kuur verband worden uitgevoerd.

Gezichtsbehandeling basis
€ 61,50

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, gezichtsmasker en dagverzorging.
Duur: 60 min

Gezichtsbehandeling luxe
€ 91,50

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers/wenkbrauwen of harsen van de bovenlip/kin, massage van gezicht/nek/schouder, serum, gezichtsmasker, oog verzorging en dagverzorging.
Duur: 90 min

Kunt u niet kiezen tussen een pedicure behandeling of een schoonheidsbehandeling? Is niet nodig wat dacht u van een combinatie van beide behandelingen? Dan is de TOP tot TEEN perfect voor u!

Behandeling van TOP tot TEEN Basis
€ 87,50

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, gezichtsmasker, en dagverzorging & teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten, een korte voetmassage.
Duur: 105 min

Behandeling van TOP tot TEEN Luxe
€ 122,50

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers/wenkbrauwen of harsen van de bovenlip/kin, massage van gezicht/nek/schouder, serum, gezichtsmasker, oog verzorging en dagverzorging & Voetenbad, teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten, een heerlijke voetpakking voor extra verzorging, een heerlijke voetmassage.
Duur: 150 min

Helemaal uit je hoofd
€ 85,-

Dit is een behandeling dat je helemaal laat ontspannen! Deze behandeling wordt in stilte uitgevoerd en bevat oa een voetenbad, voetmassage, massage van het gelaat en hoofdhuid. Laad jezelf weer helemaal op!
Duur: 90 min

Korte behandelingen

  • Epileren en/of harsen van de wenkbrauwen € 17,50
  • Epileren / verven van de wenkbrauwen / wimpers € 25,00
  • Harsen van de bovenlip € 15,-
  • Harsen bovenlip / kin € 17,50

Voor een (h)eerlijke gezichtsbehandeling moet je bij Schoonheidssalon Janice in Spijkenisse zijn! Boek gemakkelijk zelf een afspraak in met de buttom links in het scherm. Of neem contact met mij op:
info@pedicuresalonjanice.nl / 06-81476111


[instagram-feed]
error: Content is protected !!