Telefoonnummer

06-81476111

E-mail

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

Schaam jij je ook zo voor jouw eigen voeten en dan met name je eigen tenen? Dit hoor ik van veel vrouwen (soms ook mannen) om mij heen. Het probleem is schimmelnagels. Sommigen schamen zich zo erg dat zij niet eens op blote voeten durven te lopen in de zomer of het zwembad. Zonde! Er zijn zoveel mooie sandaaltjes of slippers. Dat eigenlijk geen enkel persoon zich mag schamen om zijn of haar voeten. Eigenlijk mag niemand zich schamen voor hoe hij of zij er uit ziet.

Voel jij je aangesproken? Schaam jij je ook zo voor je voeten? Blijf dan niet langer lopen met dat schaamtegevoel. Ik kan je hier namelijk bij helpen. Het najaar is juist de perfecte tijd om hieraan te denken. Wanneer je nu begint, is het mogelijk om volgend jaar op blote voeten de zomer door te gaan! Wie wil dat nou niet als doel? Wanneer je last hebt van schimmelnagels of kalknagels kost het zeker 6 tot 12 maanden voordat deze zijn uitgegroeid. Samen kunnen we daarvoor zorgen, dat je volgend jaar zonder schaamte op blote voeten kan lopen.

Discipline is the key…

Wanneer je een afspraak bij mij maakt, kunnen we samen een behandelplan op stellen om je van jouw schimmelnagels/kalknagels af te helpen. Eén keer in de zes weken kom jij bij mij voor een behandeling. Het enige wat ik van jou vraag is om twee keer per dag jouw nagels thuis te behandelen. Het kost even wat tijd om van dit probleem af te komen, maar het is haalbaar! Geduld is een schone zaak, maar met consequentie en regelmaat moet het lukken!

Het is ook mogelijk om je aangetaste nagels te repareren met de Sculpture Gel van NCM. Dit is een fantastische gel, waarmee ik al hele mooie resultaten heb geboekt. Dan hoef je jezelf helemaal niet meer te schamen voor je voeten, want niemand gaat het zien!

Heb je nog vragen of wil je gelijk een behandeling inplannen? Dat kan!

Je kunt bellen naar: 06-81476111 of een mail sturen naar info@pedicuresalonjanice.nl
Of plan links onderin een afspraak in bij de gewenste tijd en dag.

Neem ook eens een kijkje op https://pedicuresalonjanice.nl/pedicure-behandelingen/. Daar vind je alle pedicure behandelingen die ik aanbied bij Pedicure- & Schoonheidssalon Janice.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!