Telefoonnummer

06-81476111

Email

info@pedicuresalonjanice.nl

Openingstijden

Onderaan de website

De producten die ik tijdens de behandelingen gebruik zijn van het merk Botanical Beauty. Dit zijn producten die 100% natuurzuiver, duurzaam en biologisch zijn. Botanical Beauty is een merk dat in Nederland op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Een simpele vuistregel is: “Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren”.

De verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen zijn:

Gezichtsbehandeling basis
€ 59,-

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, gezichtsmasker, en dagverzorging.
Duur: 60 min

Gezichtsbehandeling luxe
€ 89,-

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers/wenkbrauwen of harsen van de bovenlip/kin, massage van gezicht/nek/schouder, serum, gezichtsmasker, oog verzorging en dagverzorging.
Duur: 90 min

Behandeling van TOP tot TEEN Basis
€ 85,-

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, gezichtsmasker, en dagverzorging & teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten, een korte voetmassage.
Duur: 105 min

Behandeling van TOP tot TEEN Luxe
€ 120,-

Voetenbad, gezichtsanalyse, gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers/wenkbrauwen of harsen van de bovenlip/kin, massage van gezicht/nek/schouder, serum, gezichtsmasker, oog verzorging en dagverzorging & Voetenbad, teennagels knippen, machinaal afwerken van de nagels, verwijderen van eelt/kloven/likdoorns, machinaal afwerken, scrubben van de voeten, een heerlijke voetpakking voor extra verzorging, een heerlijke voetmassage.
Duur: 150 min

Korte behandelingen

  • Epileren en/of harsen van de wenkbrauwen € 15,-
  • Epileren / verven van de wenkbrauwen / wimpers € 22,50
  • Harsen van de bovenlip € 10,-
  • Harsen bovenlip / kin € 15,-

Manicure
€ 25,-

Het zetten van gellak op de handen, dit blijft voor 2 à 3 weken mooi op de nagels. Keuze uit diverse kleuren of een french manicure. Duur: 40 min.
Follow Me!
error: Content is protected !!